Speciality

PŘEDKRMY

100 G TELECÍ TATARÁK

s křenovým krémem a pažitkou, bramborová sláma, nakládaný zelený chřest a bílá ředkev

335 Kč

Doporučujeme: 0,15l Gewürtztraminer "Minimum" VzH 2021, L. Veverka, Velkopavlovicko CZ

165 Kč

300 ML POLÉVKA Z PEČENÝCH PAPRIK A RAJČAT

krémový sýr s bazalkou, nakládané papriky, pinie

185 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

Originální recept: Velká illustrovaná kuchařka, Milada Slavínová, 1921

200 G „BOEUF A´LA MODE“

- hovězí loupaná plec na víně, artyčoky se žampióny, restované brambory

395 Kč

Doporučujeme: 0,15l Pinot Noir ČZV 2020, EV T. Trejbal, Mělnicko CZ

175 Kč

150 G FILET PSTRUHA LOSOSOVITÉHO

na másle, mladý špenát se sušenými rajčaty a parmazánem, čočka Beluga se šalotkou

475 Kč

Doporučujeme: 0,15l Pinot Blanc "Lusy" PS 2022, F. Mlýnek, Mikulovsko CZ

155 Kč

DEZERT

ČERSTVÉ JAHODY

s domácím pribináčkem, jahodový sorbet

185 Kč

Doporučujeme: 0,05l Cuvée „Lokus“ red liquer wine 2018, J. Stávek, Velkopavlovicko CZ

115 Kč