120 g NAKLÁDANÉ SÝRY ve slunečnicovém oleji s čerstvou feferonkou, bylinkami a cibulovým salátkem, preclík
80 g SMAŽENÝ ROMADUR s brusinkovou omáčkou, salát z mladého špenátu
150 g PEČENÉ KLOBÁSKY variace Seletických klobásek, cibulový salát, hořčicová omáčka a kváskový chléb
130 g KACHNÍ VÝPEČKY podávané za studena, zalité kachním sádlem, cornichones okurky a kváskový chléb
130 g PAŠTIKA Z HUSÍCH JATER s mandlemi a tymiánem, želé z červeného vína, nakládané cibulky s rozinkami, naše sladové bulky
80 g MARINOVANÝ PSTRUH S GRAPEFRUITEM nakládaný fenykl, granátové jablko, chlebové chipsy
100 g HOVĚZÍ TATARÁK namíchaný dle naší originální receptury s lanýžovou majonézou, zeleným pepřem a kyselými cibulkami, topinky pečené na sucho, petrželový salát
VÝBĚR PŘEDKRMŮ PRO 3 – 4 OSOBY kachní výpečky, paštika z husích jater, nakládané sýry, smažené bramborové lupínky, rozpečený preclík, kváskový chléb
SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR se zeleninou a třemi druhy knedlíčků (játrový, masový, žemlový)
POCTIVÁ BRAMBORAČKA s hříbky, čerstvou majoránkou, zeleninou a lanýžovým olejem
ŠOPSKÝ s marinovaným balkánským sýrem
RAJČATOVÝ s červenou cibulkou, sladko – kyselou zálivkou a šnytlíkem
OKURKOVÝ se sladkokyselým nálevem
SALÁT S KOZÍM SÝREM – – čerstvý kozí sýr na listovém salátu s jablky, vlašskými ořechy a sušenými brusinkami
SALÁT S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63' – s avokádem, pečenou kukuřicí a polosušenými rajčaty
350 g HOVĚZÍ ZAUZENÉ HRUDÍ POMALU TAŽENÉ S BYLINKAMI podávané s křenovou kaší, restovanými žampiony, glazovanou cibulkou a smetanovým špenátem
150 g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ hovězí kulatá plec s tradiční svíčkovou omáčkou zahuštěnou pouze zeleninou, karlovarské knedlíky a marinované brusinky
200 g GULÁŠ Z HOVĚZÍHO KARABÁČKU se šalotkou a bramborovými knedlíky
200 g VEPŘOVÁ PANENKA grilovaná do růžova s omáčkou z pravých hříbků, šťouchané brambory se slaninou a pečené mladé cibulky
200 g KUŘECÍ PRSA pečená na kůži podávaná s hráškovým pyré, restovanou pestrou zeleninou a bylinkovou omáčkou
600 g POMALU PEČENÉ KOLENO Z MLADÉHO PRASÁTKA bramborová kaše s pažitkou, červená cibule s tymiánovým medem
150 g PRAŽSKÁ ŠUNKA S RESTOVANOU ZELENINOU opečené cibulové brambory, smetanová omáčka s křenem a mandlemi, brusinky
200 g FILET ČERSTVÉHO PSTRUHA podávaný se sezónní zeleninou a citrónovou omáčkou
200 g BEEFSTEAK restované zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, omáčka z červeného vína
250 g KACHNÍ STEHNO konfitované v tymiánovém sádle, dušené červené zelí, domácí žemlové knedlíky
200 g VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE lehký bramborový salát
200 g PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK s opečeným bramborovým škubánkem a dušeným červeným zelím, konfitovaný česnek
300 g HALUŠKY S BRYNZOU domácí bramborové halušky s ovčí brynzou, škvařenou slaninou a cibulkou
200 g KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY ochucené čerstvými bylinkami a muškátem podávané se šťouchanými bramborami s cibulkou, naší tatarskou omáčkou a malým rajčatovým salátem
Šťouchané brambory s cibulkou a slaninou
Bramborová kaše s pažitkou
Lehký bramborový salát
Žemlové knedlíky
Smažené bramborové lupínky
Restovaná zelenina
Kváskový chléb
2 ks topinky na sucho se sádlem
1 ks rozpečený preclík
Česnekový dip
Omáčka z pravých hříbků
Čerstvě smažené bramborové lupínky s krémovým česnekovým dipem
Rozpečený preclík s bylinkovým tvarohem
Čerstvě pražené mandle s petrželkou a chilli
KRÉM KARAMEL podávaný s domácí šlehačkou
ČOKOLÁDOVÝ DORTÍK na mandlovo-ořechovém korpusu s malinovou omáčkou
JABLEČNÝ ZÁVIN s vanilkovou omáčkou a domácí šlehačkou
Informace o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha.